szerző:
hvg.hu

Az egyik sofőr hiába integetett az érkező autóknak, sorra csattantak bele a balesetező autókba.

Nagyjából másfél hete, november elején számoltunk be arról a tömegbalesetről, ami a Nürburgring aszfaltján történt. A Zöld Pokol szokásos, hétfői, nyílt pályanapi rendezvényen egy Porsche 911 GT3 RS-nek kezdett el folyni a hűtővize a hírek szerint egy szűk, kanyargós és zsúfolt szakaszán a pályának, ami gyorsan vezetett a tömeges csattanásokhoz. Az esetről akkor több fotó is készült.

Vasárnap délután azonban felkerült a Facebookra egy videófelvétel is, ami az egyik autó sofőrjének szemszögéből készült. A férfi látta a balesetet, így leállította az autóját, majd a szalagkorlát mögé ugorva próbált integetni a közeledő autók sofőrjeinek, hogy nagyon vigyázzanak – sok esetben hiába. Bár volt, aki meg tudott állni, az utánuk érkezők beléjük csapódtak.

A videót elnézve a lehető legokosabb döntés volt, hogy a férfi kiszállt az autójából, ellenkező esetben valószínűleg komoly sérüléseket szenvedett volna.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!