Gergely Márton Itthon

Török Gábor: Orbán még hezitál, és egyre kellemetlenebb helyzetben van

Zavar támadt az erőben Török Gábor szerint. A politológus úgy látja, Orbán Viktor és környezete vak volt az ellenzéki térfél olimpiaellenes aktivitására, és most a hatalom számára váratlan helyzetben nem találja a gyors megoldást. Márpedig a kormányfőnek magára kell vállalnia a döntést, miután a pályázatból ő csinált politikai ügyet – vallja az egyetemi docens, aki az MLSZ elnökségi tagjaként szerepet vállal a magyar sportéletben is.

hvg.hu Vállalkozás

Odacsapott a BKV a jeges járdák miatt

Érvényesíti a szerződésben foglalt szankciókat a megállók takarítatlansága miatt a BKV Zrt. – írja a Magyar Idők. Ez a B+N Zrt.-nek közel 4,6 millió forintos csapás lehet.

hvg.hu Itthon

Tarlós – lehet, hogy nem lesz miről olimpiai népszavazást rendezni

Akik másfél évvel ezelőtt támogatták az olimpia rendezését, majd most szembefordultak mindezzel, nem túl jellemesen viselkednek,elárulták ezt az ügyet és felmondták az olimpiával kapcsolatos nemzeti egységet – nyilatkozta Tarlós István budapesti főpolgámester.

Zelki Benjámin Itthon

Tarlósnak olimpia helyett marad egy gyaloghíd a Dagálynál

Tarlós szokásos pénteki sajtótájékoztatóján árulónak nevezte azokat az ellenzéki politikusokat, akik korábban támogatták az olimpiát, de ma már ellenzik. A főpolgármester azt is belengette, hogy ha meglesznek az aláírások, visszavonják a budapesti olimpiai pályázatot, márpedig azokból 266 ezer érkezett be. A főváros elállhatott volna a 425 milliós biciklis patakhíd megépítésétől, de szerintük az nehezen lett volna indokolható.

Mizsur András Itthon

266 ezer aláírás! A Momentum megtette a magáét, megfutamodik-e a hatalom?

A Momentum Mozgalom bejelentette, hogy a pártokkal együtt 266 ezer aláírást gyűjtöttek a budapesti olimpiai pályázatról szóló népszavazási kezdeményezéshez. Ez még korántsem jelenti azt, hogy automatikusan kiírják a népszavazást, jogi csatározásokra számíthatunk, bár Orbán Viktor máris hárítja magától az olimpia ügyét.

MTI/hvg.hu Itthon

Megint támad a szmog Budapesten, Tarlósék intézkednek

A főpolgármester elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát, ez azt jelenti, hogy gyermekeknek, időseknek, krónikus betegeknek már rövid ideig sem ajánlatos az utcán tartózkodniuk. Pénteken javulhat a levegő.

MTI Itthon

Tarlós odaszúrt Demszkynek 4-es metró-ügyben

Tarlós István nem hiszi, hogy a volt szabad demokrata főpolgármester, Demszky Gábor komolyan vehető a 4-es metró ügyében, mert – mint a Klubrádió keddi adásában kijelentette – "naponta ellentmond magának".

Zelki Benjámin Itthon

Tarlós a nem létező hibrid buszokkal dicsekszik

A BKK Facebook-oldalán a minden nap Budapest utcáin közlekedő járművek között reklámozza azt a hibrid Volvót, melyet minden társával idestova hét hónapja kivontak a forgalomból. De a nemrég megjelent külföldi kiadványában Tarlós István is dicsekedett a nem létező hibridflottával.

1 2 3 4 5 6 7
85
A címlapról ajánljuk