hvg.hu Élet+Stílus

Év elején akarnak válni a legtöbben

Magyarországon évente több mint 20 ezer válást regisztrálnak. Ez azt jelenti, hogy naponta több mint 50 házasság romlik meg és döntenek úgy a párok – vagy legalábbis az egyikük –, hogy kilépnek eddigi házasságukból és beadják a válópert.

Hercsel Adél Élet+Stílus

Kéjelgések kemény éve

A nagyszerű fogalma női teljesítmények esetében értelmezhetetlenné vált Magyarországon 2016-ban. Marad az, hogy a tévében és a közösségi médiában kukkoljuk az irigyelt karriereket?

hvg.hu Gazdaság

Dollármilliókat vert el nőkre és kocsikra a bank hibájából, és megúszta

Egészen pontosan 1 988 535 ezer dollárt és 25 centet vett fel egy ausztrál fiatalember a bankszámláról, melyen nem volt fedezet. A 22 éves férfi apránként fedezte fel, hogy a St. George bank korlátlan hitelkeretet biztosít a számára. Amikor erre rájött, akkor aztán elkezdett vásárolni és jól élni – már ahogyan azt egy 22 éves munkanélküli fiatalember Ausztráliában ma gondolja.

hvg.hu Gazdaság

Így keresnek magányos nőkön százmilliókat

Szamuráj Szerelmi Ballada- ez ma a legmenőbb mobilapplikáció Japánban. A gyengéd szerelemre vágyó hölgyek 12 daliás szamuráj közül választhatnak. Az üzlet remekül megy. A Voltage nevű vállalkozás piacvezető az egész világon. Idén már eddig 102 millió dollár volt a profitja.

hvg.hu Gazdaság

Sohanapja? Csak 170 év múlva éri utol a nők fizetése a férfiakét

Ezzel a jelszóval próbálták meg mozgósítani a szebbik nem munkavállalóit Franciaországban, ahol 15 százalék a bérkülönbözet a férfiak javára. Csaknem 14 millió a női munkavállalók száma. Ők alkotják a munkaerőpiac 48 százalékát Franciaországban. Ehhez képest több volt az újságíró Párizsban a híres République téren, mint a tüntető.

1 2 3 4 5 6 7
16
A címlapról ajánljuk