szerző:
hvg.hu

Mint azt már talán ön is tudja, a vizes vébé nyitóünnepségének csillaga, Emeli Sandé egészségügyi problémák miatt lemondta a budapesti fellépést. Sztárfellépő nélkül azonban nem maradhat ez a fontos esemény. Ki jöjjön? Postás Józsi vagy a Metallica? Korda György és Balázs Klári vagy álljon össze a Beatles? Szavazzon!

Nyilván ilyen rövid idő alatt nem könnyű már sztárt találni, de a jó hír az, hogy a pénz gyakorlatilag nem számít. Mint írtuk, a nyitóshow fellépőire több pénz van, mint a Sziget nagyszínpadának világsztárjaira egy héten keresztül.

Jöjjön Madonna, Taylor Swift, a Metallica, a Coldplay vagy a U2? Pumped Gabó? DJ Bobo? David Guetta? Valamelyik NER-kedvenc? Havasi Balázs, vagy esetleg Ákos? Esetleg mégis a korábban már felmerült a Rolling Stones? Hologramos megoldásban gondolkodjunk? Álljon össze a Beatles? Legyen Pataki Attila, és a koncert végén vigyék el az UFO-k? Hasítson végig a Dunán az Álomhajó, a Carpe Diemmel a fedélzetén?

Szóval, ötleteljünk! Ki legyen a vizes vébé sztárfellépője?

Ha a listán nem talál igazán megfelelő művészt, kérjük kommentben írja meg, kit szeretne ön látni.

Ön szerint ki lépjen fel a vizes vébé mégnyitóján?

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!