szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hét gyereket szeretne Cristiano Ronaldo a hetes mezszáma mellé.

A gyerekek jelentik az életet - mondta CR7, vagyis Cristiano Ronaldo portugál Európa-bajnok és többszörös Bajnokok Ligája győztes labdarúgó.

A hetes szám a fétisem - mondta Ronaldo a francia L'Équipe sportújság kérdésére, miért épp ennyi gyereket szeretne. De nem csak utódból szeretne hetet, de Aranylabdából is. A France Football magazin által osztott elismerést eddig négyszer nyerte el. Ezzel gyerekben és trófeában pillanatnyilag azonos az állás a Ronaldo-házban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!