szerző:
hvg.hu

A tőle megszokott stílusban élcelődött a Közös Ország Mozgalom és A Város Mindenkié vasárnapi, Zsidai Roy Várbeli éttermében tartott ülősztrájkján Deutsch Tamás.

Totális háború az éttermek ellen, majd közeleg a méteráru boltok elfoglalása és végül hadüzenet a háztartási boltoknak. Körvonalazódik a demokratikus ellenzék győztes stratégiája. Ennyi.

 - írta vasárnap délután Facebook oldalán a fideszes politikus.

A két szervezet aktivistái Gulyás Márton vezetésével az I. kerület urambátyám-viszonyokon alapuló, mondhatnánk: pofátlan ingatlan-bérbeadási gyakorlata ellen tiltakoztak a Pest-Buda étterem-hotelben, amelynek épületét a Budavári Önkormányzat messze áron alul adta bérbe a vállalkozás Orbán Ráhellel is jó kapcsolatot ápoló tulajdonosainak.( Az eseményről szóló videónkat itt nézhetik meg.)

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!