Kedd
hószállingózás
-5°C
-12°C
Szerda
közepesen felhős
-6°C
-13°C
Csütörtök
közepesen felhős
-3°C
-12°C
Péntek
havazás
-1°C
-5°C
Szombat
havas eső
3°C
-3°C
MTI Itthon

Jön a cidri, elbúcsúzhatunk a 0 fok fölötti hőmérsékletektől

Szombat estétől több napon át nem emelkedik 0 Celsius-fok fölé a hőmérséklet, éjszakánként pedig országszerte mínusz 10 fok alá hűl a levegő – hívta a fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat pénteken Facebook-oldalán. Az előrejelzés szerint a jövő héten többfelé –10 fok körüli maximumokra és –20 fok körüli minimumokra kell készülni.

hvg.hu Itthon

Havas hetet indít a hétfő

Délelőtt még élvezhetjük a napsütést, aztán gyülekezni kezdenek a fellegek az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

hvg.hu Itthon

Havazás jön kedden, hófúvás is lehet

Túlnyomóan borult lesz az ég, és többfelé várható havazás, havas eső, délkeleten néhol eső is lehet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

MTI Itthon

Jövő héten visszatér a tél, a hó

Többször várható havazás, havas eső, de ónos eső, eső is lehet. A leghidegebb órákban jellemzően mínuszok lesznek, a hét második felében viszont melegedés várható.

hvg.hu Itthon

Hóból egyelőre ennyit kapunk

Kezdetben lehet még gyenge havazás, de aztán egyre kevésbé várható csapadék, többfelé kisüthet a nap. A leghidegebb órákban általában fagypont alatti hőmérsékletre kell készülni, de a maximumok is alig 0 Celsius-fok felett alakulnak – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

1 2 3 4 5 6 7
186

A címlapról ajánljuk