Prostituáltak közvetítéséért letartóztatták egy magyar popzenekar vezetőjét

2012. április 24., kedd, 06:56 • Utolsó frissítés: 2012. április 24., kedd, 10:20
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A gyanú szerint Svájcba, később Németországba közvetített lányokat V. Zsolt, aki a kilencvenes években az UFO popzenekar táncos-énekes frontembere volt - írja a Blikk keddi száma. A munkához a lányoknak V. Zsolttal is le kellett feküdniük.

Letartóztatták a kilencvenes évek egyik hazai popzenekarának, az UFO együttesnek a frontemberét, V. Zsoltot, mivel a gyanú szerint prostituáltakat közvetített külföldre - írja a Blikk, amely szerint a 35 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gyanúja szerint V. Zsolt egy nemzetközi kerítőcsoport irányítója volt, egy svájci bordélyházat üzemeltető emberrel együtt 2010 elejétől nőket küldtek ki Svájcba prostituáltnak, majd később Németországba is.

A megalapozott gyanú szerint a csoportot a fiatalember irányította, aki egy termék népszerűsítésére keresett fiatal nőket, majd a találkozón rábeszélte őket, inkább prostituáltnak szegődjenek el külföldre, jobb keresetért - írja a Blikk. A munka feltétele volt a nyomozók szerint az is, hogy a lányok lefeküdjenek V. Zsolttal, aki a szervezésért a prostituáltak keresetéből részesedést kért, sőt, a svájci bordélyház vezetőjétől fejpénzt kapott.

A Blikk úgy tudja, hogy az UFO még mindig zenélt, rendszeresen retrókoncerteket adtak. A sajtóhírek tavaly még arról szóltak, hogy a partiszervezéssel próbálkozó V. Zsolt több tízmilliós tartozást halmozott fel.

Ez volt az UFO

UFO együttes - Letartóztatták a szerelemdoktort
További videók
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Prostituáltak közvetítéséért letartóztatták egy magyar popzenekar vezetőjét
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X