szerző:
hvg.hu

A gyanú szerint Svájcba, később Németországba közvetített lányokat V. Zsolt, aki a kilencvenes években az UFO popzenekar táncos-énekes frontembere volt - írja a Blikk keddi száma. A munkához a lányoknak V. Zsolttal is le kellett feküdniük.

Letartóztatták a kilencvenes évek egyik hazai popzenekarának, az UFO együttesnek a frontemberét, V. Zsoltot, mivel a gyanú szerint prostituáltakat közvetített külföldre - írja a Blikk, amely szerint a 35 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gyanúja szerint V. Zsolt egy nemzetközi kerítőcsoport irányítója volt, egy svájci bordélyházat üzemeltető emberrel együtt 2010 elejétől nőket küldtek ki Svájcba prostituáltnak, majd később Németországba is.

A megalapozott gyanú szerint a csoportot a fiatalember irányította, aki egy termék népszerűsítésére keresett fiatal nőket, majd a találkozón rábeszélte őket, inkább prostituáltnak szegődjenek el külföldre, jobb keresetért - írja a Blikk. A munka feltétele volt a nyomozók szerint az is, hogy a lányok lefeküdjenek V. Zsolttal, aki a szervezésért a prostituáltak keresetéből részesedést kért, sőt, a svájci bordélyház vezetőjétől fejpénzt kapott.

A Blikk úgy tudja, hogy az UFO még mindig zenélt, rendszeresen retrókoncerteket adtak. A sajtóhírek tavaly még arról szóltak, hogy a partiszervezéssel próbálkozó V. Zsolt több tízmilliós tartozást halmozott fel.

Ez volt az UFO

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!