szerző:
hvg.hu

Meggyilkoltak egy idős asszonyt a Heves megyei Kisnánán.

Szombatról vasárnapra öltek meg egy idős nőt a Heves megyei Kisnánán - írja a helyi online lap, a Heol.hu. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság (HRFK) sajtószóvivője, Soltész Bálint hétfőn délután megerősítette a lap információit, mint mondta, valóban emberölés történt a településen a hét végén, a büntetőeljárás még folyamatban van, az ügy további részleteiről azonban későbbre ígért tájékoztatást.

A Heol.hu azonban úgy tudja, hogy betöréses lopásnak indulhatott a bűncselekmény, ami végül végzetes tragédiába torkollott. A családi házban az idős asszonyt olyan súlyosan bántalmazták az elkövetők, hogy a nő belehalt a sérüléseibe, a szóbeszéd szerint kegyetlen brutalitással ölték meg a nőt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!