Több mint 90 millióval kevesebb osztalékjövedelemhez jutott tavaly az Altus Zrt.-ből Gyurcsány Ferenc. De azért közben szépen törlesztette a kötcsei ház jelzáloghitelét, és így már csak 63,1 millió forinttal tartozik a banknak.

A volt miniszterelnök 2015-ben 74 millió forint osztalékjövedelemhez jutott az Altus Zrt.-ből. Ez viszont jelentősen elmarad a tavalyi 168 millióhoz képest.

©

Ezenkívül, semmi változás nem volt Gyurcsány vagyonnyilatkozatában, még az irodai bútorait sem nagyon cserélte le.

A DK elnökének a nevén egy pápai 50 négyzetméteres lakás és egy kötcsei 267 négyzetméteres családi ház van, ez utóbbi 3295 négyzetméteres telken áll. Gyurcsány vállát jelzáloghitel is nyomja, amelyet 67 millióról 63,1-re sikerült letornázni tavaly.

Gyurcsány képviselői tiszteletdíja 748 ezer forint.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!