szerző:
hvg.hu

Egy csepeli plázában lévő ékszerüzletet rabolt ki két férfi hétfőn hajnalban.

Úgy rabolt ki hétfőn hajnalban 1 óra 15 perc körül két férfi egy csepeli plázában lévő ékszerüzletet, hogy autóval kiszakították a bejáratot – írja a police.hu.

D. Tamás 35 éves tápiószecsői, és M. Gyula 35 éves úri lakos az ékszerüzlet utcafrontjának falát szakították ki, aztán bementek, és kipakolták az üzletet.

A rendőrség üldözőbe vette a tolvajokat, de nem sikerült feltartóztatniuk őket, a két férfi Szigetszentmiklós felé menekült. De a menekülés közben a rablók autójukkal villanyoszlopnak hajtottak, majd az árokban kötöttek ki. A két férfit elfogták, de volt egy harmadik segítőjük is, akit még keresnek.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!