szerző:
hvg.hu

Az ügyészség visszavonta a talán legfontosabb bizonyítékot B. Krisztián másodfokú perében. Ő az a kórházigazgató, akit első fokon négy évre ítéltek, mert lúggal öntötte le volt szeretője nemiszervét.

B. Krisztián még 2013-ban támadta meg volt barátnőjét, amiért az szakított vele. Egyik reggel amikor a nő kilépett az ajtón, visszalökte a lakásba. Előbb kábító injekciót adott neki, levetkőztette, majd a nemi szervét maró lúggal öntötte le. Az erősen maró hatású lúg miatt az áldozat maradandó sérüléseket szenvedett, az orvosok szerint már sosem élhet normális nemi életet.

Első fokon 4 év börtönre ítélték B. Krisztiánt, akiről azóta kiderült, hogy Mikola István volt egészségügyi miniszter unokaöccse. A most zajló másodfokú eljárás utolsó, ítélet előtti tárgyalásán, az ítélethirdetés előtti napon, most az ügyészség az egyik fontos bizonyíték kizárását kéri - írja a 444.hu.

Négy év börtönt kapott a lúgtámadás miatt a volt kórházigazgató

Első fokon 4 év börtönre ítélték B. Krisztián volt kórházigazgatót, aki három éve lúggal öntötte le volt szeretőjét. A férfit, aki jelenleg a VI. kerületben praktizál gyermekorvosként, az orvosi hivatása gyakorlásától is eltiltották.

A védelem már az első fokú eljárásban is igyekezett kétségeket ébreszteni a fecskendővel kapcsolatban, azt mondták, hogy szabályszerűtlenül foglalták le B. Krisztián kocsijából, picit máshogy nézett ki, mint arra az áldozat emlékezett és nem maradt rajta DNS minta sem. Az első fokú ítélet viszont ezen körülmények ellenére számolt a vádlott kocsijában talált használt fecskendővel.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!