szerző:
hvg.hu

A Kálvin téri aluljáróban található pizzázó dolgozója pechére angolul szólalt meg.

Mocskos migránsnak nevezte egy férfi a Kálvin téri aluljáró pizzázójának munkatársát, és ordítozni kezdett vele, mert angolul szólította meg őt. Az egyik járókelő, egy fiatal nő hallotta, mi történik, és megkérte a férfit, hogy ne viselkedjen így, mivel valószínűleg véletlenül turistának nézték.

A támadó ezután a nőt kezdte gyalázni, majd odalépett hozzá, fejelő mozdulatot tett felé, és erősen megütötte, a szemüvegét is leverte. Az esetnek több szemtanúja is volt, a nő rendőrt hívott – írja a 444.hu a nő beszámolója alapján.

A lap újságírója cseten beszélt a megütött nővel, aki akkor éppen a rendőrségre tartott feljelentést tenni. Elmondása szerint voltak szemtanúk, térfigyelő kamera is volt a helyszínen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!