szerző:
hvg.hu

A mentők értesítették a rendőröket, hogy több, zavartan viselkedő embert szállítottak kórházba a fővárosban. Valószínűleg egy új dizájndrog van a háttérben.

Az esetről a 24.hu számolt be, a lapnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt mondta, a jelzések alapján új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A lap megtudta azt is, hogy nem sokkal délelőtt 11 előtt egy járőr a Stadionoknál, a Hungária körúton egy földön fekvő  embert talált, aki nem mutatott életjeleket. Értesítette a mentőket, de már nem tudták megmenteni a férfi életét. A haláleset kapcsán nem merült fel idegenkezűség gyanúja, a körülményeket közigazgatási eljárásban vizsgálják.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!