szerző:
hvg.hu

Juhász Péter egy beszélgetésen jelentette be, lezárult a gyermekelhelyezési per.

Juhász Péter, az Együtt elnöke a Spinoza Házban tartott beszélgetés elején jelentette be, véget ért a volt élettársával indított gyermekelhelyezési per, amelyről napok óta cikkezik a jobboldali média, idézve a volt élettárs bíróságnak leadott nyilatkozataiból, mely szerint a nőt Juhász megütötte és fogva tartotta. Juhász visszautasította ezt, azt elismerte, dulakodtak.

Juhász most csak annyit árult el, megállapodtak, de többet nem nyilatkozik az ügyről, és a részleteket sem árulja el.

Hétfő este közleményt adott ki a volt élettárs, aki azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett ki az ügy, ő ezt nem nyilvánosan akarta kezelni, de ő is cáfolta Juhász több, rá vonatkozó állítását.

Juhász korábban azt mondta, rágalmazás miatt pereket indít a róla megjelent cikkek miatt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!