szerző:
hvg.hu

Már most húszezren érdeklődnek iránta.

Ahogy ígérték, meghirdették a szombati tüntetés szervezői az újabb megmozdulást. A 2.0 Mi vagyunk a többség – újabb tüntetés a demokráciáért! néven meghirdetett eseményről egyelőre annyit lehet tudni a szervezők Facebook-meghívója alapján, hogy április 21-én 18 és 21 óra között tartják a Kossuth téren.

Az éjszakai órákban meghirdetett eseményre eddig 4,6 ezren jelezték azt, hogy részt vesznek, 14 ezren pedig érdeklődnek iránta, a szám azonban folyamatosan nő. A kommentelők között azért volt, aki megjegyezte: jövő szombat munkanap lesz.

A szombati tüntetésen a szervezők szerint százezernél is többen vettek részt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!