szerző:
hvg.hu

Új védjegyet vezetne be Sólyom néven különféle élelmiszer-ipari termékek számára a Sólyom Airways légitársaság mögött álló holding – derült ki a csoport hétfői sajtótájékoztatóján. Ősztől a kultúra és a sport területére is bevezetnék a védjegyet, a Sólyom két sportklub támogatását is tervezi.

Új magyar védjegyet vezetne be Sólyom néven a leendő új magyar légitársaság, a Sólyom Airways mögött álló Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. – közölte a csoport. A Sólyom védjegy új magyar prémiumtermékeket és szolgáltatásokat fog megjelölni – tették hozzá.

©

A védjegyet a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. és a Sales One Kft. együttműködésében vezetnék be. A Sales One Kft. bejelentése szerint a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding 10 százalékos részesedéssel tulajdonostárs lett a cég által forgalmazott Naturalle termékek értékesítésében. Ezeken a termékeken mind a Sólyom védjegy, mind pedig a Naturalle márkanév látható lesz majd.

©

A Sales One által forgalmazott termékek megtalálhatóak a Tesco, a Reál és jó néhány CBA-üzletben és független hazai nagykereskedésekben is – közölte a cég. Hozzátették, a cég alig fél év alatt négymillió terméket értékesített és közel egymilliárd forintos forgalmat bonyolított le.

A Sales One 2012 novemberében jött létre élelmiszer-ipari termékek magyarországi forgalmazására, a teljes csapat 2013 tavaszán állt össze. Márciusban már dolgoztak az új magyar élelmiszermárka megalkotásán, egy hazai kreatív ügynökség segítségével megalkották a Naturalle brandet, mint "az új magyar prémium termékcsaládot" – tették hozzá.

A termékpalettába kezdetben finomliszt, napraforgóolaj és szatmári szilvalekvár került, azonban további termékek, például energiaital bevezetését is tervezik. A Sólyom védjegyet ősztől a kultúra és a sport területén is be szeretnék vezetni, a holding szerint két, egyelőre meg nem nevezett sportklub támogatójaként is megjelennének.

©

A Sólyom cégcsoport néhány év alatt 2-2,5 ezer új munkahelyet hozna létre – hangzott még el a sajtótájékoztatón, amelyen részt vett Sólyom Airwayst irányító Vágó József is, de őt nem kérdezhették az újságírók, a légitársaságról nem is esett szó.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!