szerző:
MTI

Vizsgálatának lezárásáig azonnali hatállyal megtiltotta, hogy a honlap működtetője a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéséhez kötött tevékenységet végezzen.

A Magyar Nemzeti Bank piacfelügyeleti eljárás keretében vizsgálja, hogy a budapesti lakóhelyű H. András a Nedolgozz.hu internetes honlap révén végez-e rendszeres gazdasági tevékenység keretében a befektetési szolgáltatókról szóló törvény által szabályozott, és az MNB engedélyéhez kötött portfóliókezelési, illetve jegybanki bejelentéshez kötött függő ügynöki tevékenységet.

Az MNB honlapjának Figyelmeztetések menüpontjában jelezte, hogy a weboldal működtetője nem rendelkezik pénzügyi szolgáltatás nyújtására jogosító jegybanki engedéllyel vagy bejelentéssel.

A férfi a honlapján azt állította, olyan forex-stratégiát dolgozott ki, amely minden piaci helyzetben nyereséges, és amellyel az éves banki kamat sokszorosa is nagyon hamar elérhető.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!