szerző:
hvg.hu

Nemes Jeles László cáfolta a Blikk közlését, hogy Párizsban marad: évek óta Budapesten él, és ezen egyelőre biztos nem változtat.

A Blikkben megjelent információ – melyet korábban itt is közzétettünk – valótlan, tudatta a hvg.hu-val az Oscar-díjas rendező kommunikációs stábja. Vagyis szó sincs arról, hogy Nemes Jeles László nem költözik haza Párizsból Budapestre, már csak azért sem, mert évek óta itt lakik. Ráadásul ez most azért is így marad, mert következő filmjét Budapesten forgatja.

A Saul fiát az amerikai filmakadémia tagjai a legjobb idegen nyelvű filmnek választották idén, az Oscar-gáláról szóló beszámolónkat itt olvashatják.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!