szerző:
hvg.hu

Makó környékén egy kis faluban hívták ki miatta a rendőröket.

Fekete Pákó az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt arról, hogy új párjával ellátogattak annak szülőfalujába Makó közelében, ahol azonban a szomszéd kihívta rá a rendőröket.

A celeb elmondása szerint épp megérkeztek a házhoz, amikor megjelent két rendőr, mert a szomszédok bejelentették, hogy ott "egy fekete csávó, egy migráns" van a faluban.

Az énekes odaadta a papírjait, mire a rendőrök felismerték és meg is kérdezték, hogy nem ő-e Pákó, majd azt mondták, hogy nem is kellett volna igazolnia magát. Végül a bejelentést tevő szomszédasszony is odament hozzá elnézést kérni, de azért "kellemetlen volt" - mesélte.

Fekete Pákó, eredeti nevén Lapite Oludayo egyébként Nigériában született, Magyarországra egy ösztöndíjjal érkezett tanulni, majd itt maradt, és mulatós dalokkal szerzett magának hírnevet. A riportban egyébként most azt mondta, szakácsnak tanul és éttermet akar nyitni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!