szerző:
hvg.hu

Makó környékén egy kis faluban hívták ki miatta a rendőröket.

Fekete Pákó az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt arról, hogy új párjával ellátogattak annak szülőfalujába Makó közelében, ahol azonban a szomszéd kihívta rá a rendőröket.

A celeb elmondása szerint épp megérkeztek a házhoz, amikor megjelent két rendőr, mert a szomszédok bejelentették, hogy ott "egy fekete csávó, egy migráns" van a faluban.

Az énekes odaadta a papírjait, mire a rendőrök felismerték és meg is kérdezték, hogy nem ő-e Pákó, majd azt mondták, hogy nem is kellett volna igazolnia magát. Végül a bejelentést tevő szomszédasszony is odament hozzá elnézést kérni, de azért "kellemetlen volt" - mesélte.

Fekete Pákó, eredeti nevén Lapite Oludayo egyébként Nigériában született, Magyarországra egy ösztöndíjjal érkezett tanulni, majd itt maradt, és mulatós dalokkal szerzett magának hírnevet. A riportban egyébként most azt mondta, szakácsnak tanul és éttermet akar nyitni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!