szerző:
hvg.hu

Az ex-beatle hónapok óta csepegtet információkat a hamarosan megjelenő új albumáról, de eddig csak szóban. Liverpooli diákoknak például elárulta, lesz egy szerzemény a lemezen Trumpról, mert "néha annyira őrült a világ, hogy foglalkoznunk kell vele". Illetve tavalyi brazíliai turnéján azt is kikotyogta, hogy készült egy dal Braziliáról is.

A felvételek már elkészültek, az utolsó simításokat végzi a lemezen, de hivatalos dátuma még nincs a megjelenésnek, de állítólag ez akár már péntek is lehet.

Most viszont egy kis liverpooli klubban, a The Philharmonic Pubban egy titkos koncertről szivárgott ki – nyilván nem véletlenül – egy felvétel, amin a Come Home to You című dalt adják elő. Sőt, az is látszik, hogy a Beatles városában épp úgy ünneplik a 75 éves sztárt a rajongók, mint a 60-as években. Úgy tűnik, nincs is ellenére a siker.

Ebben a videóban a dal is és az ünneplés is jól látszik – sok (amatőr) kameraállásból.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!