szerző:
hvg.hu

A húszas, harmincas, hetvenes trió mellé hamarosan ötvenes ügyfelek érkeznek.

Javában folynak az előkészületek az új mobilszolgáltatónál, melynek vezérigazgatói posztjára nemrég nevezték ki Schmidt Pál volt Posta-vezért. A Magyar Nemzetben megjelent információk szerint valószínűsíthető, hogy az állami szolgáltató hívószáma az 50-es lesz. Ezen kívül csak a 10-es szabad, ám ennek használata a fővárosi 1-es körzetszám miatt zavaró lehet. A 20-as, a 30-as és a 70-es a mobilszolgáltatóké, a 40-es, 80-as és 90-es előhívóval az ingyenes és emelt díjas számok rendelkeznek, a 60-as pedig még nincs felszabadítva - emlékeztet a lap.

A Magyar Nemzet információi szerint a legsürgetőbb kérdésben, a hálózatfejlesztésben rövidesen kiírják a pályázatot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!