Jön a Firefox csúcsmobil

2013. november 29., péntek, 11:02
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A Mozilla tudatosan a belépő szintre koncentrál, egy spanyol mobilgyártó azonban a csúcskategóriában is terjesztené a Firefox OS-t.

A spanyol Geeksphone a kezdetektől ott van a Firefox mobil operációs rendszer körül, ők szállították a fejlesztői készülékeket is. Már ezek bejelentésekor is kiderült, hogy bár a Mozilla kifejezetten a belépő kategóriába szánja oprendszerét, a Geeksphone ennél többen is gondolkodik, erre utalt legalábbis az, hogy az alsókategóriás Keon mellé egy, a csúcskategória határát érintő Peak modellt is kiadtak.

Az Fx OS beszámolója szerint a gyártó újabb, várhatóan még nagyobb dobásra készül, illetve a geeksphone.com/revolution címen látható mikroszájthoz idomulva fogalmazzunk inkább úgy, hogy valami nagy dolog van születőben.

A spanyol vállalat egyelőre nem árult el semmit a készülékről, így nem ismerni annak kinézetét, belső tulajdonságait, megjelenési időpontját és árát sem, viszont az oldalon olvasható “A creation with a powerful heart” mondat alapján gyaníthatjuk, hogy egy komoly mobilról lesz szó. A Geeksphone társalapítója, Javier Aguera szerint mindenkit meglepnek majd a “nagyon nagy” teljesítményű telefonnal, amit “nagyon versenyképes” áron árulnak majd.

És bár ez csak spekuláció részünkről, a Geeksphone oldalán látható kép alapján mi arra tippelünk, hogy nem is olyan soká megérkezik a jövevény.

Ha ön is várja, lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát. Szólunk majd.


Jön a Firefox csúcsmobil
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


András Molnár: „260 pénzért már elég komoly laptopot kapok, vagy egy közöepes telefont...” » A fémmobil újra támad: teszten az új HTC One

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X