szerző:
hvg.hu

Ez az ingyenes és gyors szolgáltatás segít letölteni azokat a slágereket, amelyeket már nem csak a YouTube-ról szeretne hallgatni.

Van néhány olyan zene a YouTube-on, amit le is szeretne tölteni? Mutatjuk a böngészőből elérhető legegyszerűbb megoldást: lépjen a Yout oldalra, az ott megjelenő üres mezőbe másolja be a szám YouTube linkjét, vagy írja be oda a keresett sláger címét, aztán nyomja meg az Entert.

©

Innen már csak egy kattintás a letöltés, hiszen megjelenik a videó oldala a klippel, jobb oldalt (a YouTube-hoz hasonlóan) további tippek a szám alapján, és persze a legfontosabb két gomb: az MP3 és az MP4 felirat. Klikkeljen arra, amilyen formátumban szeretné letölteni a zenét – vagy bármilyen más jellegű videó hangsávját.

És már töltődik is, tapasztalatunk szerint villámgyorsan.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!