szerző:
hvg.hu

Sok nyűg van egy céges focizás megszervezésével, de még egy baráti kör rendszeres sporprogramja esetén is több mindenre kell figyelni. Épp ezért nagy segítség ez az ingyenes alkalmazás.

Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető TeamSnap alkalmazással bárki könnyedén szervezhet focizást vagy más sportprogramot kollégáival vagy barátaival. Érdemes inkább facebookos fiókkal regisztrálni, bár céges környezetben az e-mail is hatásos lehet.

Ha valami új programot akarunk, csak a jobb felső sarokban látható plusz ikont kell megérinteni, és máris előkerül minden lehetőség. Megadhatjuk a kigondolt sportprogram térképpel jelölt helyszínét, idejét, leírását. Erről üzenetet kapnak az érintettek, illetve értesítést, ha nekik is megvan az alkalmazás, ami nem árt.

©

Például mert itt egyszerre adhatnak megjegyzést és megjelölhetik, hogy ott tudnak-e lenni. Az eddigiek alapján jöhet a jogos kérdés: miben több ez, mint a facebookos esemény? Most jön a lényeg.

Egy csapat alakítható ki az alkalmazással, amellyel ki lehet hívni másokat is, tehát bajnokságot is lehet szervezni vele. Edzéseket lehet lekötni egy sokkal átláthatóbb, direkt sportolásra tervezett szolgáltatással.

A "Live" funkcióval egy meccsről online tudósítást is lehet készíteni azoknak, akik nem tudtak eljönni egy meccsre: eredményjelzőn változtatható az eredmény, illetve szövegekkel, képekkel és videókkal is gazdagítható a beszámoló, amelyeket később minden csapattag és szurkoló meg tud nézni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!