szerző:
hvg.hu

Az ingyenes szállítás bevezetése után csökkentette csúcskészülékének árát a OnePlus. Aki nemrég vett belőle, annak visszafizetik az árkülönbséget.

A csúcskategóriás képességű készülékeit is kifejezetten barátságos árcédulával kínáló, ráadásul világszerte ingyenesen szállító OnePlus bejelentése szerint most már olyan darabszámban tudják beszerezni az alkatrészeket és gyárta(t)ni a telefonokat, hogy a mennyiség érezteti hatását az egy készülékre jutó költségeken is.

©

A telefononként egyébként is csak pár ezer forintos profitot bezsebelő kínai gyártó az árcsökkentést áthárítja a vásárlókra, így a tegnap még 130 ezer forintba kerülő OnePlus 2 zászlóshajójukat mától 114 ezer forintért adják. (A remek specifikációval rendelkező telefon képességeiről itt olvashat.)

Kifejezetten elegáns (és ritkaságszámba menő) lépés a mobilgyártótól, hogy aki az elmúlt 15 napban vásárolt a most olcsóbbá tett készülékből, annak – bejelentés alapján automatikusan – visszatérítik a 16 ezer forintnyi árkülönbséget.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!