szerző:
hvg.hu

A férfinek gyanús lett, hogy felesége fitneszkarkötője egyik pillanatról a másikra extrém értékeket mutatott. A miértre hamar fény derült.

David Trinidad nemrég a Reddit-felhasználókhoz fordult segítségért, felesége fitneszkarkötője ugyanis furcsa értékeket kezdett el mérni. A Fitbit adatai szerint a fiatal nő pulzusa minden különösebb indok nélkül felszökött a zsírégető tartományba, és több órán keresztül ott is maradt. Mivel tudta, semmilyen komoly fizikai munkát nem végzett, először azt gondolta, az eszköz romlott el.

A Redditen arra kereste volna a választ, hogyan lehet újraindítani a készüléket, vagy esetleg visszaküldje-e azt a gyárnak. A felhasználók azonban jelezték, nemcsak azért mutathat rossz értékeket a karkötő, mert elromlott, más is állhat a háttérben. A ThisIsUnplesant néven író felhasználó szerint például szerint stressz vagy terhesség is okozhat nagyobb pulzust.

Here is the pic of the screen that started it all! Mom and baby are doing ok. Spoke to the doctor yesterday.

David & Ivonne (@babyfitbit) által közzétett fénykép,

Trinidad és felesége ezután elmentek az orvoshoz, aki megállapította, hogy a nő valóban terhes. A férfi a Mashable-nek úgy nyilatkozott: nagyon örülnek, 2016-ban pedig egyébként is családot szerettek volna alapítani.

A Fitbit szóvivője szerint ez volt az első alkalom, hogy a készülék adatai miatt kiderült egy terhesség, ugyanakkor ha valaki hasonló tüneteket tapasztal, mindenképpen keressen fel egy szakembert.

A házaspár babyfitbit néven saját Instagram-csatornát is indított, ahol végig lehet majd követni a terhességet. A babát 2016 októberére várják.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!