szerző:
hvg.hu

Az épület belsejében 4200 négyzetméter zöldterület kap majd helyet, de lehet benne görkorcsolyázni is. No meg persze dolgozni.

Miközben az Apple új, UFO-ra emlékeztető főhadiszálásának építkezése szép lassan az utolsó fázisba lép, a Google egy új kampuszt akar, amit a Mounten View-i komplexum mellé húznának fel. A cégnél korábban már elkészítették a terveket, amit mostanra a jelek szerint átdolgoztak egy kicsit.

©
©
©
©
©

Az épületet szándékosan laposra tervezték, hogy minél kevésbé lógjon ki a természetes környezetből. A komplexum a tervek szerint közel 56 ezer négyzetméter alapterületű lesz, a beltérbe pedig körülbelül 4200 négyzetméternyi zöldfelületet is beépítenek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!