szerző:
Papós Tamás

Előfordulhat olyan munkahelyi szituáció, amikor villámgyorsan kellene egy olyan diagram, ami egyszerű, jól néz ki, weboldalba ágyazható és közösségi oldalakon is megosztható. Ilyenkor jön jól ez az oldal.

A BEAM diagramkészítő oldalban az a legjobb, hogy csak rá kell kattintani és már szerkeszthető is. Nincs regisztráció, csak egy alap diagram a jobb oldalon, arra rákattintva megjelenik a táblázat, amelybe már be is írhatók az adatok.

©

A fent képen látható, hogy 4 stílus és 4 színkombináció közül lehet választani, majd az adatok bevitele után a "Save" lehetőséggel elmenteni. Ekkor megjelenik egy ablak, ahol e-mailben elküldhetjük magunknak vagy munkatársunknak a diagram linkjét, arra kattintva a diagram még tovább szerkeszthető.

Ezután a diagram Facebookon és Twitteren is megosztható, illetve alul a harmadik ikonnal egy beágyazó kódot is kaphatunk, ha egy weboldalra tennénk fel.

©

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!