szerző:
hvg.hu

Az eddigiektől eltérő kijelzőjű telefonnak jelenik meg hamarosan az LG. Az LG G6-ról lehet szó.

Az elmúlt években rengeteg 1080p-s kijelzőt láttunk, szép számmal jelentek meg QHD (2560 x 1440 pixeles) modellek, sőt már vannak 4K (3840 x 2160 pixel) kijelzőjű telefonok is.

Most viszont valami egészen mást jelentett be az LD Display a Phone Arena információja szerint: egy telefonkijelzőt QHD+ (2880 x 1440) felbontással. Azt is megerősítették, hogy a kijelző a következő csúcstelefonban, azaz az LG G6-ban fog bemutatkozni.

Az 5,7”-es LCD panel 564 ppi-je valóban éles képet ígér, a 18:9-es képernyőarány pedig, az LG szavaival, magával ragadó vizuális élményt. (Az LG G5-nél 16:9-es a képernyőarány, és 5,3” a méret.) A megváltoztatott képernyőarányt, úgy is mondhatnánk, széles vásznat az Android 7 által kínált duplaképernyős multitaskingnál lehet majd igazán jól kamatoztatni.

A tavalyi modell képaránya 16:9-es volt
©

Az LG inTOUCH technológiájának köszönhetően a kijelző még érzékenyebb is lesz az eddiginél: azonnal reagál, ahogy hozzáérnek. Ráadásul jobb lesz a kültéri láthatóság is, és mindennek tetejébe még kevesebb energiát is fogyaszt a kijelző.

Az LG G6-ot várhatóan februárban, a barcelonai MWC-n leplezik majd le. És hogy valóban "magával ragadó" legyen, arra szüksége is van az LG-nek, a cég tavalyi csúcstelefonja ugyanis saját bevallásuk szerint sem fogyott túl jól.

Ha máskor is tudni szeretne a legújabb mobilokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!