szerző:
hvg.hu

Martin Hajek neve garancia a csodálatos és a valósághoz közel álló koncepcióképekre. Bizonyosan így van ez az iPhone 8 megálmodásával is.

Ha szeptemberben még nem is (bár azért titkon számítunk rá), de az ősz folyamán mindenképpen megjelenhet a jubileumi iPhone, amit csak iPhone 8-ként emlegetnek. A cupertinóiak ugyan híresek a titoktartásukról, ennek ellenére már elég sok minden kiderült az új modellről. Persze vannak fehér foltok is, például ami az ujjlenyomat-olvasót illeti.

Martin Hajek, az ismert dizájner és 3D-grafikus a legfrissebb és legvalószínűbbnek látszó kiszivárogtatásokra alapozta koncepcióképeit, amelyek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem igazán reálisnak tűnnek.

©
©
©

Ha pedig kíváncsi arra, milyen értesülések láttak már napvilágot a jubileumi iPhone 8-ról, kattintson erre a linkre.

Ha tudni szeretne az újabb hírekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!