szerző:
hvg.hu

Az alábbi Chrome-bővítmény arról gondoskodik, hogy biztosan és azonnal elolvassa partnerünk az e-mailünket.

Bár a mobileszközökről ma már könnyen elérhető a Gmail-fiók is, nem mindenki vizslatja állandóan az e-mailjeit. Ha viszont egy sms-t kap, azt azonnal megnézi. Éppen erre a tényre épít a Send Your Email to SMS (text) nevű Chrome-bővítmény, amely a letöltése és a Gmail újraindítása után befészkeli magát a levelezőrendszerünkbe.

Ez onnan tudható, hogy egy telefon ikon is megjelenik a lehetőségek között, és megtehetjük azt, hogy írunk egy e-mailt, majd partnerünk telefonszámának ismeretében (ezt kell megadni országkóddal együtt a telefon ikon megnyomása után) közvetlenül a levelezőrendszerünkből küldjük el sms formában.

©

Az sms egy linket fog mutatni, erre kell partnerünknek rákattintania, hogy olvashassa az üzenetet. A legjobb az egészben, hogy az sms-re adott válaszát e-mailben is meg fogjuk kapni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló tippekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!