szerző:
hvg.hu

Egyszerű szöveggel is feltűnő bejegyzést lehet írni a neten, de mi nem (csak) a Facebook színes megosztásaira gondolunk: ide kattintva írhat könnyedén fordított betűkkel.

Kép vagy videó nélküli bejegyzéssel a Facebook háttérképes megoldásáig nehéz volt feltűnést kelteni a neten. Ez tényleg egy jó megoldás arra, hogy jobban figyeljenek a szövegünkre, de még érdekesebb lesz a végeredmény ha az Upside Down oldalát (is) használja.

Ide kattintva ugyanis a felső mezőbe beírhatja azt a szöveget, amelyet fordított betűkkel szeretne megosztani vagy elküldeni. Nem is kell megnyomni semmit, ahogyan írja a szöveget, lent máris látja az eredményt.

©

Több lehetőség közül is választhat, hiszen ha kipipálja a “Backwards Effect” lehetőséget, akkor a betűk sorrendje is fordított lesz, ami jól jön, hiszen másnak így sokkal könnyebb elolvasni a szöveget, ha fejjel lefelé nézi.

Az “Upside Down” lehetőség alapból be van kapcsolva, de ha ezt a pipát kitörli, akkor csak a betűk sorrendje lesz fordított, de nem állnak majd megfordítva.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.