szerző:
hvg.hu

Az ügyességi, az autós és a zenés játékok zseniális ötvözése ez az ingyenes alkalmazás, érdemes próbára tennie benne magát, ha van pár szabad perce.

Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyenes Beat Racer játék kategóriáját nehéz meghatározni. Ügyességi appnak is lehet nevezni, autós játéknak is, és zenés szórakozásnak is – leginkább ezek zseniális és látványos ötvözése.

A játékmenet maga egyszerű, nem ettől tűnik ki a többi app közül, hiszen hátrafelé húzva az ujjunkat védekezhetünk a támadók ellen, előrefelé húzva az ujjat ugratni lehet, illetve jobbra is balra kanyarodni. A remek grafikájú játékban kerülni kell az akadályokat, amihez a szemünk mellett viszont a fülünket is érdemes használni.

©

A játékban ugyanis végig remek zenék szólnak, az akadályok, a pontok és a fegyverek pedig pont olyan sűrűn helyezkednek el, amilyen a zene ritmusa. Sőt, a zenék ritmusváltása általában irányváltást is jelez, így szinte érzésből is lehet játszani, egyszerre figyelve a ritmust és a pályát.

Természetesen minden pálya egyre nehezebb, de ezzel a zenék is egyre pörgősebbek lesznek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!