szerző:
hvg.hu

A luxusórákat gyártó svájci TAG Heuer félig-meddig újdonsága érdemelte ki a világ legdrágább androidos okosórája címet.

Úgy tűnik, nem volt eléggé luxuskategóriás a TAG Heuer 2016-os, 18 karátos hófehérarany Connected Modular 45 okosórája, mindenesetre a gyártója most belehúzott, és gyémántokkal borította, szám szerint 589 darabbal. Ettől máris felszaladt az értéke, és az árcédulájára most 200 ezer dollár (azaz több mint 50 millió forint) kerül.

©

Eltekintve a gyémántoktól, az óra ugyanaz, mint a tavalyi, az Intellel és a Google-lel együtt készített 1600 dolláros Connected Modular 45, ugyanolyan alkatrészek kerültek bele, és ez is Android Wear 2.0-t futtat.

Kíváncsian várjuk az érdeklődést a valóban horror árú okostelefon után, különös tekintettel arra, hogy a tavalyi modell meglepően népszerű volt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!