szerző:
hvg.hu

Azzal a mesével, hogy a lányt vásárolni viszi, a 20 éves "apa" egy Berlin-közeli erdőbe vitte az előrehaladott terhes nőt, ott fejbe verte, leszúrta, majd felgyújtotta. A 19 éves nő legalább 30 másodpercig tudatánál volt, miután felgyújtották.

Élve elégette terhes barátnőjét egy fiatal német férfi, mert nem akart apa lenni. Eren Tobennek barátja is segített a bestiális gyilkosság elkövetésében. A vádlottat és tettestársát, Daniel Müllert 14 évre ítélték – írta az Independent.

A nyolcadik hónapban lévő, 19 éves Maira Peinernek gyilkosa azt mondta, babaruhát vásárolni indulnak. A férfi azonban ehelyett egy Berlin környéki erdőbe vitte, ahol fejbe verte egy fadarabbal, kést szúrt belé, majd lelocsolta benzinnel és felgyújtotta.

A perben kiderült: a fiatal nő még legalább 30 másodpercig tudatánál volt, miután lángra lobbantották a testét. Toben ujjlenyomatait megtalálták azon a késen, amely a test elszenesedett maradványai mellett volt.

Toben így gondolta megoldani, hogy ne kelljen akarata ellenére apává válnia, hanem szabad élete lehessen, amelyről egyedül ő dönt – vázolta fel a tárgyaláson a gyilkos szándékát a bírónő.