hvg.hu Világ

Leszedik a polcokról a túl szexis Cosmopolitant

Az amerikai Walmart szupermarketek pénztárközeli polcaira a jövőben nem teszik ki a világ egyik legnépszerűbb magazinját, a Cosmoplitant. A lépést hatalmas győzelemként ünnepelte az a konzervatív non-profit szervezet, amely már évek óta harcol a csoport szerint „hiper-szexualizált” lap tartalma ellen.

hvg.hu Gazdaság

A Walmart lesz az új Tesco?

A szlovák média értesülései szerint nemzetközi pályázatot ír ki egész közép-európai hálózatára a Tesco, és a lehetséges felvásárló legfőképp az amerikai Walmart lehet, de szóba jönnek a franciák és japánok is. A Tesco nem kommentál.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Behazudták a végzettségüket, lebuktak, mégis sikeresek

Úgy tűnik, hogy a világ sikeres cégvezetői között sem ritka, hogy kozmetikázzák kicsit az önéletrajzukat. Leginkább nem létező diplomákat vagy tudományos fokozatokat szeretnek behazudni, az érdekes az, hogy amikor ezek kiderülnek, az nem jelentett minden esetben bukást. Sőt!

hvg.hu Shake

Videó: Perceken át verte egymást két nő, egyikük kisfia is beszállt

Egy indianapolisi Walmart üzletben verekedett össze két nő, és hosszú percekig kemény küzdelmet folytattak a padlón, majd egyikük hatéves kisfia is beszállt. A többi vásárló semmit nem csinált, csak filmezték az abszurd jelenetet és párszor rászóltak a kisfiúra, aki a végén már sampont nyomott az egyik nő fejére. A verekedést senki nem állította le, azt sem tudni, hogy miért tört ki a harc.

1 2

A címlapról ajánljuk