hvg.hu Plázs

Mozduljon ki a hidegben is! – 10 egészségtipp téli, szabadtéri mozgáshoz

Téli estéken sokan inkább visszahúzódnak a fűtött lakásba, és hamar megfeledkeznek az újévkor tett “minden másnap sportolni fogok” – típusú fogadalmakról. Majd tavasszal, ha jó idő lesz, nyugtatják háborgó lelkiismeretüket. Pedig a gyakori tévhittel ellentétben, télen is bátran mozoghatunk a szabadban, sőt, a friss levegőn végzett mozgásnak számos előnye van: vitalizál, jobban fogyaszt, és segít megelőzni a gyakori téli betegségeket is. – Most elmondjuk, mire figyeljen, hogy a téli szabadtéri mozgás biztonságos élmény legyen!

hvg.hu Tech

Így juthat gyorsan kölcsönbiciklihez Budapesten

Ha csak okostelefon van nálunk a fővárosban, de gyorsan szeretnénk bérelni egy közbringát, akkor ezt az oldalt érdemes felkeresni. Listázza, hogy hol és mennyi Mol Bubi kölcsönözhető, de még azt is megmutatja, hogyan juthatunk a kiválasztott állomáshoz.

hvg.hu Tech

Remek ötlettel állt elő egy magyar biciklis

Biztonságosabbá teszi a kerékpározást, illetve a biciklizés közbeni irányváltást a Useeme névre hallgató új kiegészítő. Egy magyar család(fő) ötlete, most kezdik el megvalósítani.

MTI Itthon

Már regisztrálhat a BuBi nyilvános tesztüzemére

A közösségi bérbringarendszer utolsó tesztfázisaként ezer felhasználó segítségével szeretnék kipróbálni a BuBit. Regisztrálni hétfő 16 órától lehet, de a tesztelőknek még szerződniük is kell a BKK-val.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk