7 energiapótló nasi fesztiválozóknak
Ropi, chips, gumicukor – kétségtelenül túl lehet velük élni egy fesztiválozós, bulizós éjszakát, még egy másnapos hajnalt is. De tudunk jobbat.
Ropi, chips, gumicukor – kétségtelenül túl lehet velük élni egy fesztiválozós, bulizós éjszakát, még egy másnapos hajnalt is. De tudunk jobbat.
Nem beszélünk zöldeket. Tényleg van ilyen. Egy függőleges zöldfelületek kialakításával foglakozó mexikói vállalkozás tervezőinek ötlete.
Tán a hidegrekordok már nem dőlnek meg, de a tél még nem hátrált. A melegítésről belülről is gondoskodnunk kell. Az illatos, aromás melegítő fűszerek gondoskodnak a belső fűtésünkről is.
Manapság már mindenféle borsos áru konyhai csodaherkentyű és rafinált technológia kecsegtet tökéletes ízhatással. Pedig vannak egyszerűbb, kissé elfeledett, könnyen kezelhető és lényegesen olcsóbb megoldások is ahhoz, hogy ízletes, zamatos, szaftos, s akár fogyókúrás fogások kerüljenek az asztalra. Tökéletesen megteszi például egy sima sütőzacskó.
Nyár elejétől igazi íz-és színkavalkád vár bennünket a kertekben és a piacokon. Sorra érnek a zamatos, illatos, vitamindús gyümölcsök és zöldségek. Piros színükkel hívogatnak a paradicsomok, a haragos zöld és napsárga paprika harsog a fogunk alatt, a vasárnapi rántott hús mellett friss, fokhagymás uborkasaláta ingerkedik. De hogy menthetnénk át mindezt télre, hogy ne csak emlék legyen?