Kézműves hamburger kéz nélkül: robotétteremmel spórol egy startup
A Creator nevű San Franciscó-i cég szerint feleannyiért képes kínálni magas minőségű szendvicseit, mint mások.
A Creator nevű San Franciscó-i cég szerint feleannyiért képes kínálni magas minőségű szendvicseit, mint mások.
Pénzügyi elemzőből blogger, majd a hazai burger színtér meghatározó szakértője és véleményvezére lett. Több mint félezer burger teszt után még mindig rajong a hamburgerekért: folyamatosan képzi magát, vallja, hogy csak úgy lehetsz valaminek a szakértője, ha megfelelő minőségű munkát raksz bele. Kérdés, hogy sikerült-e mindezt úgy véghez vinnie, hogy az egyensúly megmaradjon. A BrandTalks podcast vendége Jancsa Jani volt.
Ványa Bácsi étterme Moszkvában nyílt meg.
A hamburgerekhez laborhúst vagy húspótlót kínáló vállalkozásokban – melyek közül az Impossible Foods vagy a Beyond Meat neve itthon is sokak számára ismerősen csenghet – közös, hogy mirelit árut kínálnak.
A Beyond Meattel közösen, három évig fejlesztették a műhúspogácsát.
A KSH adatai szerint jócskán megugrotta az átlagos áremelkedést minden, amitől strandolás a strandolás.
A vállalat belső vizsgálatot rendelt el, végül kirúgták az alkalmazottat.
Ne süsd túl a húst, tedd finom buciba, tegyél bele egy kis szószt, esetleg adj hozzá sült krumplit – Jancsa Jani ennek a receptnek a tökéletesítésével töltötte az elmúlt évtizedet. A szakmai és üzleti siker azonban nem volt elég: társaival új receptek kipróbálására vállalkoztak, mielőtt beütött a világjárvány. A Bamba Marha alapítóival beszélgettünk arról, érdemes volt-e elhagyni a járt utat, és mi vár rájuk az újranyitás után.
Buvár Mariannt meghatotta a társadalmi összefogás.
A feljelentésben kifogásolt hamburger ügyére maga az Országos Mentőszolgálat főigazgatója reagált. Válaszában megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozók felé.
Az étterembe járók igénye megnőtt az egészségesebb és környezetet kevésbé terhelő ételekre, ráadásul a koronavírus-járvány most lökést adott olyan szemléletváltásnak is, mint az alapanyagok helyi termelőktől beszerzése. Ezekről, vagyis a zöld vendéglátásról beszélgettünk Szabó Eszterrel, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetőjével, és Patai Zoltánnal, a NetPincér ügyvezetőjével.
Susánszky Ádámot a válság vette rá arra, hogy belevágjon a hamburgerkészítésbe, mára a két nagy lánc után neki van a legtöbb burgerétterme Magyarországon. A Zing alapítója bevezetett minket a kulisszák mögé, megmutatta, hogyan készülnek burgereik, és arról is beszélt, miként vészelik át a mostani krízist.
Mindössze 400 ezer darab készült belőle, úgyhogy sietni kell érte.
A járvány miatt félő, hogy a konkurencia dolgozói is utcára kerülnek, a Burger King ezért arra kéri a vásárlókat, hogy rendeljenek mástól is.
Szegeden lehet kapni. A buci tintahal tintájával van feketére színezve.
A tulaj szerint járvány idején sem szabad megfeledkezni a humorról.
Egyedi hirdetések, harapásnyomokkal.
Lesz hagyma- és sajtszagú mécses is, meg a hamburgerek Sztálin-szobra.