hvg.hu Időjárás

Ma is van oka van annak, ha fáj a feje

Kedden kettősfronti hatásokra lehet készülni hazánkban. A frontra és az erős szélre érzékenyek körében sokaknál jelentkezhet fejfájás. A levegő minősége a következő napokban javul.

hvg.hu Időjárás

Délután már hidegfront érkezik

Ha érzékeny a melegedésre, akkor migrén jelentkezhet önnél is, de a délutáni órákban ez valamelyest mérséklődik, akkor már hidegfront érkezik.

hvg.hu Időjárás

Nagy a megfázásveszély, öltözzön rétegesen!

Csütörtökön sem érkezik front hazánk területére. Egyre többfelé várható tartósan ködös idő, az itt élők fáradtságot, álmosságot, dekoncentráltságot tapasztalhatnak. A szálló por koncentrációja többfelé az egészségügyi határérték közelében van, vagy már túl is lépte.

hvg.hu Időjárás

Délután érezzük majd igazán jól magunkat

Szerdán folytatódik a frontmentes idő hazánkban, alapvetően kedvező élettani hatásokra lehet számítani. Ugyanakkor a szállópor koncentrációja a levegőben tovább növekszik, az érzékenyek számára nem ajánlott túl sokat a szabadban tartózkodni.

hvg.hu Időjárás

Ha teheti, ma is töltsön sok időt a napon

Csütörtökön a nyugati országrészben élőknél fáradtság, dekoncentráltság jelentkezhet, lehangoló idő várható, míg nyugaton továbbra is élettanilag kedvező időre és sok napsütésre lehet számítani. Aktív pihenésre alkalmas idő lesz.

hvg.hu Időjárás

Töltsön sok időt a friss levegőn!

Csütörtökön frontmentes idő és kedvező élettani helyzet várható. A melegedésre fokozottan érzékenyek körében enyhe fejfájás jelentkezhet, reggel pedig az ízületi panaszok erősödhetnek.

hvg.hu Időjárás

Most menjen ki a levegőre, jót fog tenni!

Szerdán már frontmentes időre készülhetünk, javul az élettani helyzet. Reggel a hűvös időben még lehet ízületi panaszokra számítani, de napközben enyhülnek a tünetek. Érdemes sok időt a friss levegőn tölteni.

hvg.hu Időjárás

Kikészít minket az időjárás

Pénteken is megterhelő lesz a humánmeteorológiai helyzet: sokaknál alvásproblémák léphetnek fel, és az erős szél miatt a hőérzet is alacsony lesz.

hvg.hu Időjárás

Jön a kettősfront, fájhat a fejünk

Kedden kezdetben nem várható front, a hűvös időben az ízületi panaszok erősödésére lehet készülni. A folytatásban kettősfronti hatásokra lehet számítani, melyek a délnyugati területeken jelentkezhetnek először. A frontérzékenyek körében sokaknál fejfájásra, vérnyomáspanaszokra kell készülni.

hvg.hu Időjárás

Kettősfronti hatás terhel meg ma minket

Pénteken is kettősfronti hatásokra lehet készülni. A vérnyomás-ingadozás és a fejfájás gyakori panaszok lehetnek a frontérzékenyek körében. A borongós időben a lehangoltság, rosszkedv is sokaknál előfordulhat.

hvg.hu Időjárás

Kellemetlen nap vár ránk

Szerdán kettősfronti hatás várható. Sokfelé borongós, lehangoló, néhol csapadékos lesz a nap, továbbra sem pihenhet szervezete.

hvg.hu Időjárás

Melegfront érkezik ma az országba

Kedden egy melegfront éri el hazánk térségét, főleg a Dunántúlon várható a tünetek erősödése. Emésztési zavarok, fáradékonyság, fejfájás jelentkezhet. Keleten csak enyhébb panaszokra lehet készülni.

1 2 3 4 5 6 7
47

A címlapról ajánljuk