Döggomba okozta a zalaegerszegi mérgezéseket
Tizenheten lettek rosszul.
Az Őriszentpéteren található Pajta már a kilencedik magyar étterem, amely Michelin-csillagot kap.
A magyar határhoz ugyan közel van, sokáig mégis a világ végének számított a dél-baranyai Karancs, ahol az elmúlt két évtizedben egy igazán különleges éttermet épített fel egy helyi vállalkozó. A Baranjska Kućában jártunk.
A mulatók és éttermek között elhelyezkedő szórakozóhellyel bővítette portfólióját a Sziget egykori alapítója, de nemsokára a Kádár kifőzdét is újranyitja.
A hangfelvételekről akarták kérdezni Magyar Pétert, amikor a Tisza Párt egy étteremben megbeszélést tartott.
15 év után újra sapkát húznak a felszolgálási díjra, de kettős mércével mérnek majd: a céges rendezvények után vastagabban foghat a ceruza. Az éttermeket emellett borravaló-szabályzat megírására kötelezné az NGM.
Újra Magyarországon teszteli az éttermeket a Gault&Millau.
Többek között az allergénekkel kapcsolatos információkat is átírta.
Az ibizai étterem szakácsa őrjöngve rontott neki az idős vendégnek.
Az olasz miniszterelnök nem éppen menekültpárti politikájáról ismert.
Két budapesti bisztró kapta meg a világ legnagyobb utazással foglalkozó weboldalának Travelers’ Choice Awards nevű elismerését, amelyre a portálon jegyzett nyolcmillió helynek csak az egy százaléka jogosult.
A nagyvállalkozó szerint az önkormányzati választások miatt a vártnál lassabban ment az engedélyek beszerzése, a szeptemberi nyitás így nem jött össze, de az év végére elkészülhetnek.
A bundás kenyeréről és az egész napos reggelijéről híres, Madách téri Keksz 2012 legeleje óta üzemelt, túlélte a Covidot is, de most búcsúposztban közölték, hogy hamarosan lehúzzák a rolót.
Krisztin N. László szerint a jelenlegi testület csinálta végig a pályázatot, ezért minden tapasztalatuk megvan ahhoz, hogy dönthessenek a beérkezett pályázatokról.
Rémteremnek nevezték el a NAV ellenőrei az egyik kecskeméti kínai éttermet, és van is igazságuk ebben.
Az olaszországi Garda-tónál vett furcsa fordulatot egy becsületes megtaláló története.
Pesti luxusszállodák, városligeti pavilon, bel-budai elit hely és bisztrók, B.-A.-Z. megyei, baranyai és balatoni éttermek is felkerültek a legjobb rántott húsos helyek top 10-es listájára.
Ma már sok olyan étterem üzemel a világon, amely akár napi 2-300 vendég után is nulla kilogramm hulladékot termel, de az átlagos számok, pláne Magyarországon, még brutálisak. A Z generáció tagjai viszont szokatlan igényeikkel elérhetik, hogy változás történjen.
Júniusban még várják a vendégeket egy jó rámenre vagy malacfülsalátára.
Az eredeti ízeket és hangulatot keltenék életre újragondolások nélkül, a régi receptúrákat használva.