Nyolc év után visszatér Magyarországra a világhírű francia étteremkalauz
Újra Magyarországon teszteli az éttermeket a Gault&Millau.
Újra Magyarországon teszteli az éttermeket a Gault&Millau.
Többek között az allergénekkel kapcsolatos információkat is átírta.
Az ibizai étterem szakácsa őrjöngve rontott neki az idős vendégnek.
Az olasz miniszterelnök nem éppen menekültpárti politikájáról ismert.
Két budapesti bisztró kapta meg a világ legnagyobb utazással foglalkozó weboldalának Travelers’ Choice Awards nevű elismerését, amelyre a portálon jegyzett nyolcmillió helynek csak az egy százaléka jogosult.
A nagyvállalkozó szerint az önkormányzati választások miatt a vártnál lassabban ment az engedélyek beszerzése, a szeptemberi nyitás így nem jött össze, de az év végére elkészülhetnek.
A bundás kenyeréről és az egész napos reggelijéről híres, Madách téri Keksz 2012 legeleje óta üzemelt, túlélte a Covidot is, de most búcsúposztban közölték, hogy hamarosan lehúzzák a rolót.
Krisztin N. László szerint a jelenlegi testület csinálta végig a pályázatot, ezért minden tapasztalatuk megvan ahhoz, hogy dönthessenek a beérkezett pályázatokról.
Rémteremnek nevezték el a NAV ellenőrei az egyik kecskeméti kínai éttermet, és van is igazságuk ebben.
Az olaszországi Garda-tónál vett furcsa fordulatot egy becsületes megtaláló története.
Pesti luxusszállodák, városligeti pavilon, bel-budai elit hely és bisztrók, B.-A.-Z. megyei, baranyai és balatoni éttermek is felkerültek a legjobb rántott húsos helyek top 10-es listájára.
Ma már sok olyan étterem üzemel a világon, amely akár napi 2-300 vendég után is nulla kilogramm hulladékot termel, de az átlagos számok, pláne Magyarországon, még brutálisak. A Z generáció tagjai viszont szokatlan igényeikkel elérhetik, hogy változás történjen.
Júniusban még várják a vendégeket egy jó rámenre vagy malacfülsalátára.
Az eredeti ízeket és hangulatot keltenék életre újragondolások nélkül, a régi receptúrákat használva.
Ismét megválasztották a 12 legjobb magyar éttermet; a listára négy vidéki hely is felkerült.
Egy kicsit északi, egy kicsit szatmári. Kiosztották a Dining Guide elismeréseit.
Az éttermet azonnali hatállyal bezárták, 66 kg élelmiszert pedig lefoglaltak az ellenőrök.
Fejlődni akart a MÁK étterem, de nem volt elég tőkéjük, ezért megkeresték Gerendai Károly cégét. A Costes Group felerészben beszállt a MÁK-ba, de a tulajdonrészhez jutott Mizsei János séf is.
A mosogató nem volt rákötve sem a folyóvízre, sem a szennyvízre, ehelyett kenyeret, fűszereket és állateledelt tároltak benne.
Azt írták, a jelenlegi gazdasági környezetben csak akkor tudtak volna nyitva maradni, ha gyengébb minőségű ételeket készítenek.