szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ügyvédek segítik a zenekar tagjait abban, hogy közös nevezőre jussanak.

Mivel a zenekar tagjai egyelőre nem tudták rendezni a nézeteltéréseiket, és a vita rendőrségi feljelentésig fajult, most ott tart az ügy, hogy egy ideig senki nem kap pénzt a Wellhello dalai után, mivel a Blikk információi szerint az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) befagyasztotta a Wellhello bizonyos dalai után járó pénzeket. „Ügyvédek segítenek abban, hogy közös nevezőre jussunk, de én azt szeretném, ha nem pereskednénk egymással évekig” – mondta a lapnak az együttes frontembere, Fluor Tomi.

A Wellhello két tagja nemrég a Facebookon jelentette be, hogy kiszáll, később távozott a csapatból két hangmérnök is. Ezek után bizalomvesztésre hivatkozva Fluorék két másik zenésztől is megváltak – emlékeztet a lap.

Az együttes szaxofonosa azt állította, hogy Fluor életveszélyesen megfenyegette őt, emiatt a rendőrségen is bejelentést tett. „Rengeteg feszültség volt bennem, de nem tartom életszerűnek a rendőrség bevonását, nem történt életveszélyes fenyegetés. Már jó ideje megy a zúgolódás az anyagiak miatt” – reagált a Blikknek Fluor.

A Blikk azt írja, a konfliktus forrása az volt, hogy a jogdíjak után járó pénz elosztásában nem értettek egyet a jelenlegi és volt tagok. „Többen rosszul jelenthették le magukat az EJI-nél úgy, hogy mi erről hosszú ideig mit sem tudtunk. Amikor ez kiderült, akkor volt, aki javította a hibát, de volt, aki nem akarta. Bartók Máté gyönyörűen szaxofonozott a Diaz és általam megírt Rakpart végén, de nem gondoljuk úgy, hogy ezért neki teljes jogú tagként ugyanannyi járna, hiszen egy kész dal végét tette jobbá. Fájó az egykori zenekartagok, korábbi barátok elégedetlensége, de ez kettőnk projektje, egy kész produkcióba vontuk be a zenészeket, szóval ebből adódóan nekik nem jár annyi, mint a frontembereknek” – értelmezte mindezt Fluor Tomi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az oroszok visszakérték, most mégis a magyarok vizsgálhatják be a szlovákoknak leszállított Szputnyik vakcinákat

Az oroszok visszakérték, most mégis a magyarok vizsgálhatják be a szlovákoknak leszállított Szputnyik vakcinákat

L. Simon László múzeumi miniszteri biztos lesz

L. Simon László múzeumi miniszteri biztos lesz

Az Európai Gyógyszerügynökség a Johnson & Johnson vakcináját is vizsgálja vérrögképződés miatt

Az Európai Gyógyszerügynökség a Johnson & Johnson vakcináját is vizsgálja vérrögképződés miatt