szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A műsorvezető szerint Donald Trump nagyon jó fej ember, és most is meg fogja nyerni a választást.

„Nekem a főnököm volt 15 évig, nagyon szerettem őt” – mondta Szabó Győzőnek a Blikk+Győző című műsorban Fásy Ádám az amerikai elnökről. Trump volt ugyanis a tulajdonosa Miss Universe szépségkirálynő-választásnak, a magyar változatának pedig Fásy.

A ma már legtöbbször a mulatószenei műsorok vezetőjeként látható Fásy elmondta, hogy Trump mint üzletember, mindig becsülte és tisztelte azokat, akik becsülettel befizették a licenszdíjakat. Így vele is jóban volt, több partiján is részt vett, közös fotóik vannak az Egyesült Államok mostani elnökével, akit nagyon nagyra tart, mint mondta, „igen jó ember, tehetséges ember”. Szerinte, aki idáig eljut, nem is lehet más, mert nem lehet pénzen megvenni a választókat.

Fásy azt is elárulta, hogy a 90-es években magyar volt Trump házvezetőnője és sofőrje is.

Emlékeztetett továbbá arra, hogy az előző elnökválasztás előtt mindenki kinevette, amikor ezt mondta, Trump lesz a következő elnök, mégis neki lett igaza. Most is kijelentette, hogy újrázni fog elnökként egykori főnöke.

Fásy megerősítette, hogy ő egy jobboldali ember, nagyon tiszteli Orbán Viktort, örül, hogy ő Magyarország miniszterelnöke. Kiderült, vele is van közös fotója.

Fásy Ádám először a vendéglátóiparban dolgozott pincérként, szakácsként, étteremvezetőként, szállodavezetőként, majd a Casinos Hungary délkelet-európai regionális vezérigazgató-helyettesének nevezték ki.

Az 1990-es évek elejétől a vendéglátás helyett egyre jobban a média felé fordult. 1991-ben a Miss Universe Hungary, a Miss Europe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary licencek tulajdonosa lett, majd 1995-ben csatlakozott ezekhez a Miss World Hungary (Miss Universe Hungary). A szépségiparban 2006-ig volt aktívan jelen.

Műsorvezetőként és egy zenei műsor házigazdájaként is debütált: 1998-tól 2005-ig az Emberközelben című tévéműsor szerkesztője és műsorvezetője volt, 1999-től a Magyar ATV-n futó Fásy Mulató – Zeneexpressz műsor tulajdonosa és műsorvezetője.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagy Gábor hvg360

Példátlan személyeskedésbe és káoszba fulladt Trump és Biden első tévévitája

Az USA és a világ döbbenten követte Donald Trump és Joe Biden szócsatáját, amelyen képtelen volt úrrá lenni az amerikai televíziózás egyik legkeményebb interjúkészítőjének tartott moderátor. A két elnökjelölt időnként verbális utcai harcosok módjára esett egymásnak, a nézők semmivel sem tudtak meg többet kettejük programjáról, hatalmas dózist kaptak viszont egy bizarr politikai valóságshow-ból, ami a következő heteket-hónapokat jellemzi majd.

Új funkciókat kapott a Photoshop, az egyik a fekete-fehér képeket színezi ki

Új funkciókat kapott a Photoshop, az egyik a fekete-fehér képeket színezi ki

2020 legütősebb Huawei mobilja: kipróbáltuk a Mate 40 Prót

2020 legütősebb Huawei mobilja: kipróbáltuk a Mate 40 Prót

Méltósággal, de simán kikapott a Fradi Barcelonában

Méltósággal, de simán kikapott a Fradi Barcelonában