#gasztronómia




 Wolfgang Puck a hvg.hu-nak: Az, hogy híres egy séf, még nem elég a sikerhez
 

Wolfgang Puck a hvg.hu-nak: Az, hogy híres egy séf, még nem elég a sikerhez

Mindig lesz, aki a fehér tányért várja el egy étteremben, de a vendéglátás ma már egészen más irányba megy el - erről is beszélt a hvg.hu-nak adott interjúban Wolfgang Puck. A már Budapesten is vendéglőt nyitó világhírű séf-étteremtulajdonos mesélt arról is, miért tartja fontosabbnak Kim Kardashiant az étteremkritikusoknál, és mit mondott, amikor találkozott Ariana Grandéval.


Búcsút mondhatunk a legjobb fagyiknak a drágulás miatt?
 

Búcsút mondhatunk a legjobb fagyiknak a drágulás miatt?

Aki a jégkrémnél és az ízesítőkkel, színezékkel telenyomott fagylaltnál többre vágyik, egyre kevesebb helyen talál majd ilyet. Az alapanyagnak már itt is napi árfolyama van, az energia pedig csak annak nem drágult, akit még köt a szerződése. Ráadásul csalódnia kell annak is, aki úgy spórolna, hogy lemond a minőségről: a silányabb minőségű fagylaltot készítők is felzárkóznak árban a drágákhoz.

Kákos Anna Kákos Anna


Létezik-e gluténmentes sült hekk? Megpróbáltunk egészségesen enni a balatoni strandokon
 

Létezik-e gluténmentes sült hekk? Megpróbáltunk egészségesen enni a balatoni strandokon

A nyaralás alatt könnyedén felszökhet pár felesleges kiló, főleg, ha a balatoni strandbüfékben eszünk minden nap. A hvg.hu a Balaton déli partján négy strandot látogatott meg, ahol annak jártunk utána, hogy egyáltalán választhatunk-e a strandon egészségesebb ételek közül? A választék lassan változik, de még mindig nem a diétázók mekkája a magyar tenger.

Gonda Gréta Gonda Gréta