Túllőhettek a célon, egy sör betiltását követelik Amerikában
Egy sörfőzde provokatív dobozban dobta piacra új söreit, rengetegen felháborodtak.
Egy sörfőzde provokatív dobozban dobta piacra új söreit, rengetegen felháborodtak.
Kiosztották a Dining Guide idei díjait, az év éttermét vezető szakember egy másik fine dining étterem újragondolásáért is elismerést kapott.
A Belli di Mamma nyitása óta már harmadik éve kerül fel a legfontosabb európai listára.
Nyugdíjasklub helyett pezsgő és fiatalos helynek látja új üzemeltetője a Centrál kávéházat, ahol egyszerre él tovább a grand café hagyománya és a száz évvel ezelőtt itt tanyázó írók, hírességek újító szelleme. De hogyan is érnék ezt el, és hogyan kerül az asztalra egy gyűrű alakú Dobos-torta? A Centrálban jártunk.
A békésszentandrási Szent András Sörfőzde április 1-jére időzítette új sörének bemutatóját. Egy pillanatig sem merült fel bennünk, hogy ne a bolondok napjára időzített tréfáról lenne szó. Pedig.
Egy sajttortaszerű, Romániában elsősorban húsvétkor készített kalács receptje Irina Georgescu gasztronómiai szakíró Kárpátok ízei című könyvéből.
Az egykori gyermekfürdő helyén létesített Pagony Kert csapata tavaly ősszel még úgy tervezte, hogy kinyitnak idén.
A húsvéti asztal elmaradhatatlan kelléke az asztali torma, amely látszólag teljesen egyforma, mi azonban megkerestük a különbségeket. De vajon mi nyerte el a tetszésünket? Az, ami csíp, az, ami rusztikus, vagy az, ami turmixszerűen pépes?
Idegen anyag esetleges jelenléte miatt a a Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne használják fel.
Alig kell változtatnunk a bevásárlási, főzési és táplálkozási szokásainkon, hogy átalakítsuk az étrendünket. Kezdjük az alábbi hat lépéssel, így rövid időn belül tisztábban táplálkozunk és egészségesebbnek érezzük majd magunkat.
800 adag vadast szolgálnak fel a gálán, mivel Szántó István, a budapesti Spago étterem vezető séfje is prezentálhat néhány ikonikus magyar fogást vasárnap Los Angelesben, az Oscar-díj átadója utáni bálon.
Az egyik legnagyobb magyarországi üzletláncba már második éve szállítja be a biozellert, de a legjobb budapesti Michelin-csillagos éttermek is ragaszkodnak a zöldségéhez. Páhin jártunk, ahol Pecznyik Béla, a Pecznyik Tanya Ökofarm tulajdonosa, környezetgazdálkodási agrármérnök, növényorvos avatta be a hvg.hu-t a zellertermesztés rejtelmeibe.
Boldog István vasárnap késő délután jelentette be a Facebookon, hogy mit eszik és iszik. És azt is, hogy mit nem.
Még vendégeket se fogadott az egyik legtapasztaltabb magyar séffel újranyitó, Michelin-csillagos étterem, a Costes Downtown, de már támadni kezdték az ételeiket, mert nem úgy néztek ki, ahogy sokak szerint manapság szokás. Ott voltunk a megnyitón, ahol a tulajdonos Gerendai Károly nagy bejelentést is tett.
Cianid eszély miatt több különböző kiszerelésű mandulát is visszahívott a Nébih.
Nem tüntették fel a csomagoláson, hogy zeller is volt a termékben. Azóta már pótolták.