Tetszett a cikk?

Az Európa 100 százalékos részvénypakettje a SINDEQ Befektetési Kft. tulajdonában volt, a szerződés életbe lépését követően a teljes tulajdon a CA IB-hez kerül. A vételárat titokban tartják.

A két cég tájékoztatása szerint az Európa Alapkezelő a befektetési alapok piacán 1992. óta tevékenykedik, jelenleg mintegy 120 milliárd forintot menedzsel. Az Európa értékének megállapításakor figyelembe vették az alap sikerét, piaci részesedését és márkanevét.Az Európa Alapkezelő munkatársai tovább folytatják a több mint 3 éve működő Európa Ingatlanbefektetési Alap kezelését a CA IB Alapkezelő és a HVB csoport tulajdonosi felügyelete alatt. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!