"A fenntartható vendéglátás legfontosabb lépése, hogy kezdjék el"

Az étterembe járók igénye megnőtt az egészségesebb és környezetet kevésbé terhelő ételekre, ráadásul a koronavírus-járvány most lökést adott olyan szemléletváltásnak is, mint az alapanyagok helyi termelőktől beszerzése. Ezekről, vagyis a zöld vendéglátásról beszélgettünk Szabó Eszterrel, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetőjével, és Patai Zoltánnal, a NetPincér ügyvezetőjével.

Dobos Emese Dobos Emese




Mi történik, ha nem tudjuk fizetni a nyugdíj-megtakarításokat?
 

Mi történik, ha nem tudjuk fizetni a nyugdíj-megtakarításokat?

A mostani válságos időszakban sokaknak csökkent a jövedelmük, így a megtakarításokra is kevesebb jut. De mi történik az összegyűjtött pénzünkkel, ha olyan helyzetbe kerülünk, hogy időszakosan vagy véglegesen abbahagyjuk a felhalmozást? Elveszítünk mindent, vagy vannak más lehetőségeink? Most erre keresik a választ a Bankmonitor.hu szakértői.

Bankmonitor / Tunner János Bankmonitor / Tunner János