szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A spanyol INDITEX csoporthoz tartozó Stradivarius és Bershka divatüzlet nyílt a...

A spanyol INDITEX csoporthoz tartozó Stradivarius és Bershka divatüzlet nyílt a Vörösmarty téren a Skála Coop Zrt. tulajdonában lévő egykori Luxus Áruház területén.
A Vörösmarty tér impozáns műemlék épületének földszintjén és első emeletén 1400 négyzetméteren kialakított zászlóhajó üzletek bérbeadását a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó közvetítette.
 
A Vörösmarty tér elegáns üzlet- és lakóházát a Kasselik alapítvány építette 1911-ben Giergl Kálmán és Korb Flóris tervei alapján. Az épület földszintjén és első emeletén kereskedelmi üzletek, míg további öt emeleten lakások kaptak helyet. 
A műemlék épület felújítási és átalakítási munkáit a Skála Coop Zrt. 2006-ben kezdte meg. A több mint 500 millió forintos beruházás során a korábbi áruház területén két külön-bejáratú üzlet kapott helyet és a védett épület visszakapta eredeti ragyogását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!