szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Kerestetik továbbá egy szobrász is, aki viaszba öntené a Volga-parti városban a szovjet diktátor mását is.

Kerestetik továbbá egy szobrász is, aki viaszba öntené a Volga-parti városban a szovjet diktátor mását is.  A bunkert, amely az orosz állam tulajdonában van, visszaadják Szamara városának - mondta el  Viktor Tarhov polgármester, miután megállapodott erről a rendkívüli helyzetek minisztériumával.
 
- Van egy ötletünk. Eljönnek a bunkerba, kinyitják az ajtót, és ott találják Joszif Visszarionovics Dzsugasvilit - vázolta a polgármester újrahasznosítási elgondolásait.

 A szovjet kormányzat számára Szamarában épített bunker 37 méter mély, míg Berlinben Adolf Hitlernek mindössze 16 méter mély bunkere volt. Sztálin óvóhelyén többek között egy 115 fő befogadására alkalmas tanácsterem, a diktátor dolgozószobája és hálószobája, valamint a szovjet hadsereg legmagasabb rangú tábornokai számára fenntartott helyiségek találhatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!